Hoveniersbedrijf Adriaansen uit Bergen op Zoom biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Hoveniersbedrijf Adriaansen en wint een bedrag van € 1000,-. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd
Hoveniersbedrijf Adriaansen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Kees Hoendervangers valt in de prijzen


Corné Adriaansen, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Kees Hoendervangers en zijn vrouw sluiten zich hier bij aan: ‘Corné attendeerde ons op de CASHBACK-actie. We waren erg verrast toen we van TuinKeur te horen kregen dat we één van de prijswinnaars waren, dit had ik niet verwacht. Met deze prijs kunnen we ons overdekte terras afmaken. We willen op een aantal plekken nog spots aanbrengen en daarna willen we de rest van de tuin aanpakken. Het geld gaat zeker weer terug naar de tuin.’

De CASHBACK-actie gaat verder
Corné gaat verder: ‘Dit was de laatste maand van de CASHBACK-actie 2017, maar ook volgend tuinseizoen kunnen we de actie weer aanbieden. Recent is namelijk door TuinKeur besloten de actie in 2018 te herhalen. Met de actie wil TuinKeur, het keurmerk waar we bij zijn aangesloten, de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.
Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Adriaansen via 06 53150398. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.